Skip to main content

Over Stolz

MEUBELWINKEL MET 60 JAAR ERVARING IN LEDER

Stolz heeft een duidelijke voorliefde voor en specialisatie in leder. Met een voorgeschiedenis als ledergroothandel die meer dan 60 jaar teruggaat, durven we ons gerust expert in het vak noemen.

ECOLOGISCH VERANTWOORDELIJK LEDER

Het Stolz-leder wordt geproduceerd naar de meest strenge milieunormen. Onze lederproducenten zijn trendsetters op gebied van ecologisch verantwoord looien. Stolz is dan ook één van de weinige lederleveranciers die leder aanbiedt dat voldoet aan de Duitse Blauer Engel-norm.

RUIME TOONZAAL, UITGEBREID AANBOD

In onze toonzaal vindt u een ruim aanbod van lederen meubelen van uitsluitend Europese topmerken. Kom het zelf aanschouwen en voelen in onze winkel te Kortenberg. Ontdek tegelijk aanvullend meubilair zoals verlichting, tapijten en tafels.

BIJ ONS ZIT U ER WARMPJES IN

+300 lederkleuren
Op zoek naar dé kleur van uw dromen. Onze eigen ledercollecties vullen moeiteloos de beperktere standaardcollecties van de fabrikanten aan. Bij ons kiest u uit meer dan 300 verschillende kleuren. Uw droomkleur zit er ongetwijfeld tussen!

Kies met kleurstalen van 5 m²
Maak de perfecte kleurkeuze dankzij onze grote kleurstalen. Wij geven u immers een volledige huid van ongeveer 5 m² mee naar huis. Zo kan u een optimaal beeld vormen van hoe de kleur er in uw interieur zal uitzien.

Combineer naar hartenlust
Mix en match verschillende merken, kleuren en uitvoeringen. Een zetel of salon gezien dat u liever in een andere kleur had gehad? Bij ons is dit perfect mogelijk. Geniet jarenlang van uw unieke, zelf samengestelde meubelstukken, de ultieme personalisatie.

Professioneel advies
Onze medewerkers weten waarover ze praten. Allen kregen ze een grondige opleiding alvorens ze u in de winkel te woord staan. Als klant krijgt u steeds correcte en eerlijke informatie zodat u de juiste keuze kan maken, zowel op esthetisch, technisch als op ergonomisch vlak.

Salons die in vorm blijven
U koopt niet elk jaar een nieuw salon. Van een lederen zetel wil u jarenlang zorgeloos genieten. Wees gerust, in onze zetels zit en ligt u voor lange tijd goed. Alle componenten (structuur, vulling, ophanging, bekleding) ondergaan een strenge controle.

Zorgeloze levering en montage
Krijg uw begeerde meubelen thuis geleverd en gemonteerd. Onze vakkundige partner waar we al jaren mee samenwerken, kent alle modellen en beschikt over het juiste materiaal voor het transport en de montage bij u thuis. Wij gaan voor een totaalservice. Zo leveren wij regelmatig ook in het buitenland. Vraag naar onze leveringsmogelijkheden.

GESTART ALS LEDERGROOTHANDEL IN 60's

In de jaren 60 startte Stolz als groothandelaar in kledingleder. Vijftig jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een Europese marktleider op het vlak van meubelleder.

Stolz levert leder aan het kruim der West-Europese zitmeubelindustrie. Dagelijks verhandelt Stolz 2000 m² leder, zo’n 400 rundshuiden.

EEN HECHT TEAM

Koen Maes

Zaakvoerder

Laura Wielockx

Interieur adviseur

Guy Thoonen

Interieur adviseur

Pieter Rummens

Interieur adviseur, Boekhouding

Hendrik Clement

Zaakvoerder

Ben Plasschaert

Interieur adviseur

Kristina Van Assche

Interieurinrichter