Skip to main content

Wer wir sind

Meubelwinkel en ledergroothandel:
een uniek concept.

25 JAAR ERVARING
ALS MEUBELWINKEL

Relaxzetel of eetkamer? Strakke bank of lui ziteiland?

U treedt bij Stolz binnen in een ruime toonzaal met lederen meubelen van uitsluitend Europese toonaangevende topmerken.

60 JAAR EVARING ALS
LEDERGROOTHANDEL

In de jaren 60 startte Stolz als groothandelaar in kledingleder. Vijftig jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een Europese marktleider op het vlak van meubelleder.

Stolz levert leder aan het kruim der West-Europese zitmeubelindustrie. Dagelijks verhandelt Stolz 2000 m² leder, zo’n 400 runderhuiden.

UW VOORDEEL

Door deze veelzijdigheid kan Stolz zijn klanten enkele extra troeven aanbieden:

  • Een uiterst ruime waaier aan kleuren: naast de standaardkleuren van onze fabrikanten bieden wij nog een 300-tal andere kleuren aan voor uw salon.
  • Een verkeerde kleurkeuze is bij ons onmogelijk: kleuren kiest u best thuis. Bij Stolz kan u volledige huiden (± 5 m²) mee naar huis nemen. Op die manier kan u perfect de impact van een kleur inschatten en vermijdt u vergissingen.
  • U kan merken combineren: meubelen van twee verschillende merken combineren in dezelfde kleur? Een relax van Jori in combinatie met een salon van Durlet? Kies uw model en de kleur en Stolz creëert uw eigen ensemble in de juiste kleur.
  • Correcte en eerlijke informatie: Door de ervaring als lederhandelaar is de expertise aanwezig om de consument correct in te lichten over leder.
  • Deze lederexpertise gekoppeld aan de vakkennis van onze fabrikanten maakt dat u bij Stolz perfect vindt wat u zoekt: een lederen zetel waar u jarenlang zorgeloos ten volle van kunt genieten.

A CLOSE TEAM

Koen Maes

Geschäftsführer
Verkauf
Deutschland
Österreich
Ostfrankreich

Laura Wielockx

Verkauf Möbelladen

Guy Thoonen

Export Manager
Belgien - Flandern
Naher Osten

Pieter Rummens

Buchhaltung

Hendrik Clement

Geschäftsführer
Verkauf
Belgien - Wallonien
Frankreich
Großbritannien

Ben Plasschaert

Verkauf Möbelladen

Kristina Van Assche

Internal Sales Leather